Recept: Babi Ketjap

Image 06.03.2015 06.52.41 1102

Deze pagina is nu beschikbaar op mijn nieuwe site!

Klik hier voor het recept

\Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten en recepten? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

12 gedachtes over “Recept: Babi Ketjap

  1. Danny zegt:

    Hoi Yvette, hoewel ik de smaak van babi pangang erg lekker vind, ik ben wel een zeikerd wat betreft vet vlees. Geglibber tussen mijn kiezen moet ik niet hebben. Is het ook te maken met bijvoorbeeld magere varkenslapjes?

    Liked by 1 persoon

    • YvetteLuikinga zegt:

      Hi Danny, ik zou dag niet aanraden, het wordt dan erg droog. Beter om magere speklapjes te nemen en dan net zo lang in de oven (wel af en toe omroeren) tot het vet krokant gebakken is.

      Like

  2. Maryanne zegt:

    Zónder geglibber tussen je tanden, geen droog vlees–> Varkensvlees vervangen door runderlappen, langere suddertijd, dezelfde ingrediënten/bumbu. Enak 😉

    Like

Laat een reactie achter op Tamara Reactie annuleren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s