Deze pagina is nu beschikbaar op mijn nieuwe site!
\Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten en recepten? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!
Deze pagina is nu beschikbaar op mijn nieuwe site!
\Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten en recepten? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!
Hoi yvette voor de tweede keer je babi ketjap in de oven staan. Super lekker!!! En zo simpel om te maken.
LikeLike
Leuk, eet lekker!
LikeLike
Hoi Yvette, hoewel ik de smaak van babi pangang erg lekker vind, ik ben wel een zeikerd wat betreft vet vlees. Geglibber tussen mijn kiezen moet ik niet hebben. Is het ook te maken met bijvoorbeeld magere varkenslapjes?
LikeLiked by 1 persoon
Hi Danny, ik zou dag niet aanraden, het wordt dan erg droog. Beter om magere speklapjes te nemen en dan net zo lang in de oven (wel af en toe omroeren) tot het vet krokant gebakken is.
LikeLike
Hi, misschien een stomme vraag, maar zou t te maken zijn met van die vega-reepjes?
LikeLike
Misschien een stom antwoord 😀 maar ik zou het gewoon proberen. Het hoeft dan denk ik niet zo lang in de oven.
LikeLike
Zónder geglibber tussen je tanden, geen droog vlees–> Varkensvlees vervangen door runderlappen, langere suddertijd, dezelfde ingrediënten/bumbu. Enak 😉
LikeLike
Ook lekker. Ik vind zelf de speklapjes ook nog steeds heerlijk 😀
LikeLike
Probeer eens procureurlapjes. Erg lekker
Groet Eric
LikeLike
Dat lijkt me ook lekker, Eric!
LikeLike
Deze site wordt komende week helemaal ontmanteld, Eric. Er is een nieuwe site: http://www.dekeukenvanyvette.nl/ Kijk gerust daar eens rond. Groet Yvette
LikeLike